Kontakt oss for rimelig prøvesesjon i kognitiv terapi eller inntakssamtale for KiD kurs. Vi tilbyr sesjoner over skype eller på vårt kontor i Lillestrøm. Trykk på kontaktknappen over eller send melding til 917 26 373. Ingen venteliste.

Christian Bang
Kognitiv atferdsterapeut, NFKT medlem

Global University, Norge

Mob. +47 917 26 373

Kontorer:

Strong4life klinikken på Lillestrøm,Skedsmogata 3C, 2000 Lillestrøm (Rødekorshuset)

eller

Herkulesveien 86; 2165 Hvam

Postadresse:

Global University, Norge
Herkulesveien 86
2165 Hvam

Kognitiv terapi og mindfulnesstrening: Be om gratissesjon eller mer informasjon på mobil 917 26 373,  eller kontaktskjemaet over (Svarer vi ikke, send en SMS). Ingen venteliste.

Kurs i depresjonsmestring(KiD): Be om inntakssamtale på kontaktskjema eller på SMS på mobil 917 26 373. Jeg kommer tilbake til deg så fort som mulig!

Kurs: Kontakt oss hvis du ønsker mer informasjon eller les om være kurs her. For kurspakker til bedrifter og NAV: Ta kontakt, så holder vi kurs der det passer. Vi kan ordne med lokaler til kurs eller vi kan holde kursene i deres egne lokaler.


Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+
Personvern

Innhold © Global University. Webdesign ©2016-20 Web Norge
Prøv 90 minutts kognitiv terapi for kr. 390
Prøv oss på skype eller kom til terapikontorene på Lillestrøm eller Neskollen i Akershus. Fyll ut skjemaet og klikk send! Du kan også ringe eller sende SMS på telefon nr +47 917 26 373. Pårørende kan ikke be om time på vegne av andre.
Skriv inn ditt navn
Skriv inn din e-postadresse
Skriv inn ditt telefonnummer
Skriv en melding

Personvernerklæring

Denne erklæringen gjelder for Global University med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?

Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?

Vi bruker lokal lagring av data for å:

  • Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
  • Gi deg relevant og tilpasset innhold
  • Måle og analysere trafikken på nettsidene