Hva går kurset ut på?

Dette kurset trener deg til å bli oppmerksom på tankene dine, og se sammenhengen mellom de følelsene som gir depresjon og hva du tenker. '

Du lærer å forandre de negative tolkningene som fører til depresjon, samt å kjenne igjen og forandre neagtive tanker og handlingsmønstre. Deprimert kvinne

Målet er å:

  • gjøre deg i stand til å være mindre deprimert og nedstemt
  • forkorte varigheten av depresjonen
  • minske de negative følgene av depresjonenen
  • gjøre deg i stand til å hindre nye depresjoner

Gratis kognitiv behandling av angst og depresjon

Det er ikke nødvendig å fortelle om egne problemer på kurset. Du arbeider med problemene hjemme ved hjelp av metoder og teknikker som du lærer på kurset. Hjemmearbeidet er en viktig del av din prosess for å komme ut av depresjonen.

20 undervisningstimer a 60 min. Ordinær pris 2900,- Ektefelle eller samlivspartner 50% (kun den ene!). Studenter med betalt semesteravgift 30% avslag. Avbetalingsordning mulig. 

Kurstider og steder


Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+
Personvern

Innhold © Global University. Webdesign ©2016-20 Web Norge
Prøv 90 minutts kognitiv terapi for kr. 390
Prøv oss på skype eller kom til terapikontorene på Lillestrøm eller Neskollen i Akershus. Fyll ut skjemaet og klikk send! Du kan også ringe eller sende SMS på telefon nr +47 917 26 373. Pårørende kan ikke be om time på vegne av andre.
Skriv inn ditt navn
Skriv inn din e-postadresse
Skriv inn ditt telefonnummer
Skriv en melding

Personvernerklæring

Denne erklæringen gjelder for Global University med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?

Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?

Vi bruker lokal lagring av data for å:

  • Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
  • Gi deg relevant og tilpasset innhold
  • Måle og analysere trafikken på nettsidene