Kritikken mot Beck Depression Inventory (BDI) var at den måler somatiske årsaker som psykiske. Les mer om dette her. Det blir i denne sammenhengen testens fordel i forhold til behandlingseffekt på ME/Fibromyalgi. Siden BDIen inneholder effektmål for trøtthet og energi, vil vi kunne måle trøtthet som følge av autoimmune reaksjoner og som følge av depresjon. Når vi måler at vi har fjernet depressiv tankegang og at humøret er bra, men fremdeles måler mangel på energi, kan vi sannsynliggjøre at det ikke lenger er depresjon som gir energitap, men den autoimmune reaksjonen. Dermed kan vi sannsynliggjøre at vi har oppnådd tilstrekkelig nivå av dopamin, serotonin, noradrenalin, men vi at vi mangler tilstrekkelig mengde endorfin. Les mer om dette her. Mye smerter er også en indikator på for lavt endorfinnivå. Noen med ME får mer energi med kognitiv terapi, men ikke på nivå med før de ble syke. Da kan vi med sannsynlighet si at LDN behandling vil ha god effekt, og at sjansen for total rehabilitering øker. Underveis i LDN behandlingen kan vi følge effekten ved nye BDI målinger

 

 

 

Kontakt oss for 90 minutts gratisbehandling av ME/Fibromyalgi. Fyll ut kontaktskjemaet til høyre (under på smarttelefon), eller ring 917 26 373. Ingen venteliste. 


Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+
Personvern

Innhold © Global University. Webdesign ©2016-20 Web Norge
Prøv 90 minutts kognitiv terapi for kr. 390
Prøv oss på skype eller kom til terapikontorene på Lillestrøm eller Neskollen i Akershus. Fyll ut skjemaet og klikk send! Du kan også ringe eller sende SMS på telefon nr +47 917 26 373. Pårørende kan ikke be om time på vegne av andre.
Skriv inn ditt navn
Skriv inn din e-postadresse
Skriv inn ditt telefonnummer
Skriv en melding

Personvernerklæring

Denne erklæringen gjelder for Global University med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?

Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?

Vi bruker lokal lagring av data for å:

  • Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
  • Gi deg relevant og tilpasset innhold
  • Måle og analysere trafikken på nettsidene