Prøv en terapisesjon på 90 minutt til 300 kroner. Bestill prøvebehandling ved å bruke kontaktknappen over. Dette er for deg som ønsker effektive mestringsstrategier mot stress for å takle livet bedre. Effekten av  å beherske slike strategier, er bedre evne til å takle store utfordringer i yrkeslivet, samt bedre evne til verne om de tingene som betyr mest for oss. 

"Mine utfordringer før jeg begynte i terapi var stress, angst, uro, hyperaktivitet, katastrofe tanker, grubling. Jeg opplevde terapien som utrolig, siden dette virkelig fungerer. Jeg er generelt skeptisk til terapiene som sådan, men dette er noe som har en skikkelig ramme og umiddelbart jobbes det konkret med problemløsning.Jeg opplevde terapeuten som faglig dyktig, full forståelse for mine problemer, gir svarene med en gang. Jeg ble opptatt av å lære meg fort hvordan jeg skal konkret jobbe med problemene. Resultatet av terapien i dag er at jeg klarer å holde negative tanker på avstand, er tilstede i hverdagen, mye, mye mer enn før.Det som skiller din terapi fra andres er konkrete tiltak, når vanskeligheter kommer. Verktøyet er alltid til stede og kan brukes umiddelbart. Med enkle og billedlige forklaringer får en innsikt i seg selv og de problemene man har. Klart største fordel med din terapiform er at problemene en har prøves løst der og da." Les mer om hva andre sier om vår terapi

Alternativet til god stressmestringsevne er økt risiko for hjerte og karlidelser, utbrenthet og dårligere evne til å takle livet, både privat og yrkesmessig. Evnen til å kommunisere godt med kolleger, samlivsparnerer og egne barn blir mye dårligere ved for høyt stressnivå. Derfor er god stressmestring et fundament i god yrkesutøvelse, parforhold og foreldrerollen.

Det er viktig å kartlegge hva man blir stresset av. Slike ting kan være arbeidsforhold og krav på jobben, eller kravene til andre mennesker rundt deg. Men det er like viktig å kartlegge din egen tankegang. Grunnprinsippet i kognitiv terapi er at det ikke nødvendigvis er situasjonen som gir følelsen, men hva du tenker om situasjonen. Slik kan det også være med stress, det behøver ikke være jobben som stresser, men det kan være dine egne urealistiske krav til deg selv som skaper stresset. Mange som har problemer med stress, har usunne perfeksjonistiske krav til seg selv som det ikke er mulig å leve opp til. Slike krav kan være en stor del av årsaken til stress.

Kombinasjonen med "mindfulness" kognitiv terapi gjør at disse stressmestringsstrategiene får dokumentert gode og raske resultater. Ta kontakt snarest for uforpliktende samtale. Vi begynner all terapi med et første møte for å finne ut om hvilke behov du har, og prøver ut noen av mestringsstrategiene. Dette møtet tar minst 90 minutt og koster 300 kroner. De individuelle terapisesjonene  koster deretter fra 550 til 1200 kroner pr. gang avhengig av lengde, tid på døgnet og om du kvalifiserer til behovsprøvd prisavslag (se Priser på kognitiv terapi). Du kan selvfølgelig avslutte etter prøvesesjonen.  

Kontakt oss for 90 minutts kognitiv terapi mot stress. Trykk på kontaktknappen øverst, eller ring 917 26 373. 


Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+
Personvern

Innhold © Global University. Webdesign ©2016-20 Web Norge
Prøv 90 minutts kognitiv terapi for kr. 390
Prøv oss på skype eller kom til terapikontorene på Lillestrøm eller Neskollen i Akershus. Fyll ut skjemaet og klikk send! Du kan også ringe eller sende SMS på telefon nr +47 917 26 373. Pårørende kan ikke be om time på vegne av andre.
Skriv inn ditt navn
Skriv inn din e-postadresse
Skriv inn ditt telefonnummer
Skriv en melding

Personvernerklæring

Denne erklæringen gjelder for Global University med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?

Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?

Vi bruker lokal lagring av data for å:

  • Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
  • Gi deg relevant og tilpasset innhold
  • Måle og analysere trafikken på nettsidene