Christian Bang er videreutdannet i kognitiv atferdsterapi ved Nasjonalt institutt for kognitiv terapi med spesialisering innen angst og depresjonslidelser.

Han er medlem av Norsk Forening for Kognitiv Terapi (NFKT) og er offentlig sertifisert kursholder i mestring av depresjon (KiD). Han er også utdannet innen psykologi fra Universitetet i Oslo og har Cand philol fra Universitetet i Oslo, offentlig godkjent høyskoleeksamen i kognitiv terapi(HiSF), praktisk pedagogisk utdanning fra Høgskolen i Agder,  samt flere kurs innen bedriftsetablering og markedsføring. 

Christian Bang har lang erfaring innen kognitiv terapi, pedagogisk arbeide, bedriftsetablering og kunstnerisk virksomhet. Han driver i dag egen praksis som kognitv atferdsterapeut med virkeområde i det sentrale østlandsområdet og er for tiden også daglig leder og deleier av Global University, Norge. Han har tidligere utviklet og holdt kurs innen selvutvikling og kommunikasjon.
Han har også skrevet kursbøkene ”Mitt egentlige ”jeg”” og ”Mitt egentlige ”jeg” og de andre”.

Prøv gratis kognitiv terapi for angst og depresjon 

Hvorfor bruke meg som terapeut?

Christian har fokus på å ta bevisste valg, og bli bevisst på tankemønstre og verdier som ikke bidrar positivt i våre liv.

”Vi mister mange muligheter i livet fordi vi går i flokk. Vi kan skape nye fruktbare liv og relasjoner til andre dersom vi slår av ”autopiloten”, det vil si innlært underbevisst tankegang. Det er vondt å se mennesker som stopper opp, når vi vet at de med noen enkle redskap og en god strategi vil få muligheten til å se seg selv fra en ny og positiv vinkel. Resultatet er ofte glede og fornyet tro på livet, med de ringvirkninger det har. Tenk deg et samliv i stadig utvikling, og et yrkesliv med stadig nye positive muligheter.
Min drivkraft i dette er å se at du lykkes på alle områder av livet ditt. Men da trenger du kunnskapen vi kan gi deg! Gi deg selv muligheten. Mange som kommer til oss har gått lenge til psykolog uten å bli friske fra depresjon eller angst. De merker rask bedring i min terapi. Etter noen få terapisesjoner er de ofte uten målbar depresjon eller angst. Dersom du sliter med depresjon, sosial fobi, panikkangst, generalisert angst, eller bare merker du ikke har det helt godt, bestill en 90 minutts prøvesesjon  ved å trykke på kontaktknappen øverst. Da vil du få ny kunnskap til å velge riktig behandling for det du sliter med. Det er helt uforpliktende, og du kan selvfølgelig velge å ikke fortsette. Ta kontakt, så skal vi ta i mot deg med full aksept og åpne armer. Velkommen!”

Christian Bang, kognitiv atferdsterapeut, NFKT medlem

Hvorfor bruke meg som terapeut?

Til kontakt oss                             Forsiden                       Dette sier andre om vår terapi


Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+
Personvern

Innhold © Global University. Webdesign ©2016-20 Web Norge
Prøv 90 minutts kognitiv terapi for kr. 390
Prøv oss på skype eller kom til terapikontorene på Lillestrøm eller Neskollen i Akershus. Fyll ut skjemaet og klikk send! Du kan også ringe eller sende SMS på telefon nr +47 917 26 373. Pårørende kan ikke be om time på vegne av andre.
Skriv inn ditt navn
Skriv inn din e-postadresse
Skriv inn ditt telefonnummer
Skriv en melding

Personvernerklæring

Denne erklæringen gjelder for Global University med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?

Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?

Vi bruker lokal lagring av data for å:

  • Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
  • Gi deg relevant og tilpasset innhold
  • Måle og analysere trafikken på nettsidene