Vi begynner all terapi med et første møte for å finne ut om hvilke behov du har for behandling, og prøver ut hvordan du reagerer på behandlingen. Dette møtet tar minst 90 minutt og koster 390 kroner. Prisen på de individuelle terapisesjonene etter prøvesesjonen er avhengig av lengde, tidspunkt og om du kvalifiserer til behovsprøvd prisavslag (se mer om priser her), men er selv med fullprisbetaling rimeligere enn de fleste private tilbydere. Du kan selvfølgelig avslutte etter prøvesesjonen. 

Terapien fungerer som rask psykisk helsehjelp og består av individuelle sesjoner hvor du arbeider med å endre følelser, tankegang og handlingsmønstre som er årsak til dine utfordringer. Dette gjør du i tett dialog med terapeut, som stiller nødvendige spørsmål for å bevisstgjøre deg. I tillegg til å endre tanker og følelser vil du også endre negative selvbilder. Ved å endre selvbildet ditt til et positivt selvbilde, vil du få mer energi, glede og seksuallyst. Dette vil også bidra til at du vil tåle framtidige livsbelastninger bedre. Det gjør at vår terapi synes å få en mer varig virkning enn annen kognitiv atferdsterapi.

Kombinasjonen med "mindfulness" kognitiv terapi gjør at denne behandlingen får dokumentert gode og raske resultater for angst og depresjon. Men behandlingen har også god effekt på stress og gir økt livsglede, samt evne til å takle personlig motgang og vonde følelser. Den har også relevans i forhold til behandling av ME, men da i kombinasjon med annen somatisk behandling.

Senere års utvikling av terapien har ufordret endringsfokuset i tradisjonell kognitiv terapi. Vi har sett at mange lidelser forverres av at man alltid skal forandre på ting. Det gjør at mange begynner og sloss mot tanker , følelser eller symptomer, som gjør at de samme tankene, følelsene eller symptomene forsterkes. Bare prøv selv å f.eks. pålegge deg selv at du ikke må legge merke til at det klør noe sted på kroppen. Da begynner det å klø over alt. Samme effekt får du ved å forby deg selv å tenke en bestemt negativ tanke eller føle en bestemt følelse (f.eks "Jeg må ikke bli sur nå"). Da blir ofte  tankene eller følelsene forsterket. I vår metodikk bruker vi derfor, i tillegg til endring, aksept som virkemiddel til å dempe påtrengende tanker, følelser og symptomer. Det er selvsagt mer å si om dette. Klikk på din spesifikke utfordring i menyen under "Kognitiv terapi" toppmenyen for å lese mer om hvordan vi jobber med ditt problem. 

Vi anbefaler at du tar en prøvesesjon fordi det er den beste måten å skaffe seg kunnskap om terapiformen. Bruk kontaktknappen øverst. Håper at vi hører fra deg!.  

Hvem er terapeuten?


Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+
Personvern

Innhold © Global University. Webdesign ©2016-20 Web Norge
Prøv 90 minutts kognitiv terapi for kr. 390
Prøv oss på skype eller kom til terapikontorene på Lillestrøm eller Neskollen i Akershus. Fyll ut skjemaet og klikk send! Du kan også ringe eller sende SMS på telefon nr +47 917 26 373. Pårørende kan ikke be om time på vegne av andre.
Skriv inn ditt navn
Skriv inn din e-postadresse
Skriv inn ditt telefonnummer
Skriv en melding

Personvernerklæring

Denne erklæringen gjelder for Global University med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?

Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?

Vi bruker lokal lagring av data for å:

  • Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
  • Gi deg relevant og tilpasset innhold
  • Måle og analysere trafikken på nettsidene