Bestill prøvebehandling mot GAD ved å bruke kontaktknappen over.

Tradisjonell kognitiv terapi er nyttig mot generalisert angstlidelse (GAD), men har begrenset effekt alene. Derfor kombinerer vi tradisjonell kognitiv terapi med mindfulness som en uslåelige behandlingskombinasjonen mot GAD. Siden bekymringsangst og forventingsangst er vanlig i denne lidelsen, har vår terapi fokus på dette. Vår metodikk gjør at du med denne lidelsen erstatter bekymring om framtiden med nåtidsfokus. Det er vanlig å ha angst for angsten, bekymring for bekymringen og grubling for at en grubler så mye. Ved å akseptere alle disse tilstandene blir de ofte mindre påtrengende. Ved å sloss i mot bekymring derimot, trigger man en ny runde angst for å bekymre seg. Vi har utviklet en egen metodikk for å bryte denne spiralen, som sammen med vår egen utviklede mindfulnessmetodikk gjør deg uten klinisk målbar angst dersom du fullfører terapiløpet. 

"Mine utfordringer før jeg begynte i terapi var stress, angst, uro, hyperaktivitet, katastrofe tanker, grubling.Jeg opplevde terapien som utrolig, siden dette virkelig fungerer. Jeg er generelt skeptisk til terapiene som sådan, men dette er noe som har en skikkelig ramme og umiddelbart jobbes det konkret med problemløsning.Jeg opplevde terapeuten som faglig dyktig, full forståelse for mine problemer, gir svarene med en gang. Jeg ble opptatt av å lære meg fort hvordan jeg skal konkret jobbe med problemene. Resultatet av terapien i dag er at jeg klarer å holde negative tanker på avstand, er tilstede i hverdagen, mye, mye mer enn før.Det som skiller din terapi fra andres er konkrete tiltak, når vanskeligheter kommer. Verktøyet er alltid til stede og kan brukes umiddelbart. Med enkle og billedlige forklaringer får en innsikt i seg selv og de problemene man har. Klart største fordel med din terapiform er at problemene en har prøves løst der og da."Les mer om hva andre sier om vår terapi

Siden bekymringer fører til muskelspenninger, er det vanlig å behandle smertesymptomer med kognitiv terapi og mindfulness. Smertesymptomer fører ofte til bekymringer om mulige sykdommer eller økt angst for smerte, som igjen fører til mer smerte og mer bekymring osv. Behandlingen går derfor ut på å bryte denne onde sirkelen.

Det er vanligere å behandle generalisert angstlidelse med SSRIer (selektiv serotoninreopptakshemmer) enn andre angstlidelser. Ved veldig høy angst, kan medisinering være nyttig i begynnelsen av terapiløpet, under forutsetning at den fases ut før terapien slutter. 

Atferdsterapi fungerer dårlig i denne lidelsen siden det er vanskelig å identifisere tanketriggere og eksterne triggere, men denne lidelsen kan være kombinert med sosial angst, panikkangst eller depresjon, og da vil atferdsterapien fungere på disse.  Generalisert angst krever noen fler terapisesjoner enn f.eks. panikkangst og sosial angst, men vi opplever likevel et mye raskere terapiforløp enn hos tradisjonelle psykologer.

Ønsker du å vite mer om vår behandling, bør du bestille en prøvekonsultasjon på kontaktknappen øverst. Det er ved å prøve ut behandlingen at du får best kunnskap om terapiformen. 

Les mer om effektstudier av vår angstterapi  

Hva er GAD?

 


Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+
Personvern

Innhold © Global University. Webdesign ©2016-20 Web Norge
Prøv 90 minutts kognitiv terapi for kr. 390
Prøv oss på skype eller kom til terapikontorene på Lillestrøm eller Neskollen i Akershus. Fyll ut skjemaet og klikk send! Du kan også ringe eller sende SMS på telefon nr +47 917 26 373. Pårørende kan ikke be om time på vegne av andre.
Skriv inn ditt navn
Skriv inn din e-postadresse
Skriv inn ditt telefonnummer
Skriv en melding

Personvernerklæring

Denne erklæringen gjelder for Global University med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?

Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?

Vi bruker lokal lagring av data for å:

  • Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
  • Gi deg relevant og tilpasset innhold
  • Måle og analysere trafikken på nettsidene