Det finnes mange aktører som gir foredrag og kurs i beslektede emner som vi har med i våre kurs. Det spesielle i våre kurs og kurspakker er hvordan vi kvalitetssikrer din personlige prosess og endring og at vi fokuserer på at du skal mestre noen praktiske ferdigheter etter endt kurs.

Sol metoden

For å kunne sette igang dine egne prosesser trenger du et begrepsapparat. Dette begrepsapparatet er du med på å utvikle selv ved hjelp av noe vi kaller "SOL metoden". Dette sikrer at du forstår ordene som du trenger for å utvikle verktøyene du må ha for å sikre din egen prosess. Mange av oss tar det for gitt at andre legger det samme i ord som oss selv, og da vil vi ofte få dårligere kommunikasjon med andre mennesker. Solmetoden sikrer at alle i gruppa du deltar i får en mer felles forståelse av begrepene.

Proaktiv planlegging

Når du har funnet det som gir deg mening og energi, skal du planlegge din egen prosess bakover fra bildet du har av det du ønsker deg og til der du er idag. Da vet du veien!

For å kanalisere energi inn i din egen vilje, og for å lage gode strategier for å oppnå det du vil, gir vi deg noen vertøy og rammer, blant annet har vi utviklet en egen personlig softanalyse på individnivå. Det vil gjøre deg mer motivert og produktiv. Du blir kaptein på din egen skute!

Vår metodikk sikrer at du gjennomfører din planlegging og begynner gjennomføringen av planen i løpet av kurset. For oss holder det ikke å snakke om emnene. Vi setter realistiske krav til din aktivitet og får deg til å definere dine krav til seg selv. Uten denne aktiviteten blir du ikke fornøyd med kurset.

Det kan i første omgang virke ubekvemt hvis du har et bilde av at det å gå på kurs er å være passiv mottaker av informasjon. Men i løpet av kursene vil du "tenne" så mye på din egen prosess at du vil sitte igjen med stort utbytte. Denne effekten er ikke mulig å kvalitetssikre like bra med kortere forløp. Derfor har vi valgt 10 ukers forløp på våre kurs (2x 45 min pr.uke), untatt kurset "Meg selv under press" som gis som 15 timers intensivkurs og depresjonsmestringskurset (KID) som gis som 8 uker ganger 2,5 timer, samt 2 oppfølgingsmøter. 

Bedrifter og organisasjoner

Det interessante for bedrifter og organisasjoner er kurspakkenes evne til å senke sykefraværet, øke innovasjon og produktivitet. Kurspakkene har også forbyggende effekt. Mange aktører vet mye om årsaker til sykefravær, men få vet hva de skal gjøre med det. Vi har mange undersøkelser som viser hvor mye det psykososiale arbeidsmijøet betyr for sykefraværet. Andelen varierer litt fra underøkelse til undersøkelse, men alle undersøkelser viser uansett at dette utgjør en stor andel (se reduser kostnader og øk produktiviteten). Derfor fokuserer vi blant annet på å kvalitetsikre psykososiale ferdigheter istedet for kun å kvalitetsikre kunnskap. Kunnskap får man med å bli fortalt. Ferdigheter får man ved å trene i utfordrende situasjoner som likner på de situasjonene man kommer i  det virkelige livet. Kvalitetsikringen ligger i å sikre at deltakerne mestrer disse situasjonene før de forlater vårt kurs. Vi kan ikke tvinge noen, men vi kan si at: "Dette må du mestre for å få kursbevis!" Dette fokuset gjør oss overlegne som aktører.  

Vi har gjennomtestede kursbøker med tekst og oppgaver, som kursdeltakerne jobber med i kurset, og som deltakerne kan arbeide videre med også etter kurset. Det vil øke utbytte av kursene ytterligere.

Derfor kan vi påstå at våre kurs og kurspakker kvalitetssikrer innovasjon, produksjon, konflikthåndtering, lavere sykefravær og bedre evne til å takle utfordrende sitasjoner privat og i yrkeslivet.


Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+
Personvern

Innhold © Global University. Webdesign ©2016-20 Web Norge
Prøv 90 minutts kognitiv terapi for kr. 390
Prøv oss på skype eller kom til terapikontorene på Lillestrøm eller Neskollen i Akershus. Fyll ut skjemaet og klikk send! Du kan også ringe eller sende SMS på telefon nr +47 917 26 373. Pårørende kan ikke be om time på vegne av andre.
Skriv inn ditt navn
Skriv inn din e-postadresse
Skriv inn ditt telefonnummer
Skriv en melding

Personvernerklæring

Denne erklæringen gjelder for Global University med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?

Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?

Vi bruker lokal lagring av data for å:

  • Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
  • Gi deg relevant og tilpasset innhold
  • Måle og analysere trafikken på nettsidene