Nettkurs i stressEt selvhjelpskurs for deg som ønsker effektive mestringsstrategier mot stress for å takle livet bedre. Effekten av å beherske slike strategier, er bedre evne til å takle store utfordringer i yrkeslivet og privat.

«Bli kvitt stress» er for deg som ønsker effektive mestringsstrategier mot stress for å takle livet bedre. Effekten av  å beherske slike strategier, er bedre evne til å takle store utfordringer i yrkeslivet, samt bedre evne til verne om de tingene som betyr mest for oss. 

Dette kurset er et selvhjelpskurs hvor kursholder Christian Bang vil gi deg teori og oppgaver for hvordan du kan bli kvitt stress. Her får du flere hjemmeoppgaver som skal hjelpe deg å bli kvitt stress og enklere redusere stress i stressende situasjoner. Kurset er ca 3 timer langt og delt inn i 14 videoleksjoner. Du vil også få mulighet til å kommunisere med kursholder i et lukket forum eller direkte på mail eller telefon i løpet av kurset. Helt til slutt vil du få et kursbevis/diplom som du kan printe ut eller lagre på din datamaskin. Dette kurset passer perfekt for deg som ikke ønsker eller har mulighet til å delta på et normalt terapiforløp. Pris 790,-

LES MER

PÅMELDING

 


Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+
Personvern

Innhold © Global University. Webdesign ©2016-20 Web Norge