Global University visjon er å gi alle selvinnsikt til å bli skapere av sitt eget liv. Med eget liv mener vi også sampillet med alle dem man har relasjoner med, enten de er nære eller profesjonelle.

Yrkesrollen

Vi tror på å bli skaper av sin egen yrkesrolle i samspillet med de andre i organisasjonen. Å bli en ansvarlig medarbeider handler om eierskap til den rollen og de oppgavene du som arbeidstaker har i en bedrift. Men du har selv et ansvar for å utvikle den rollen og de evnene du har, slik at du vokser både menneskelig og faglig.

Produktivitet

Et av biproduktene av dette er også at man styrker yrkesrollen og samhandler bedre med andre mennesker. Ved at vi blir mer bevisst på hva som motiverer oss, forløser energi, kreativitet,  og arbeidsglede, vil vi bli mer produktive som medarbeidere.

Lavere sykefravær

Et annet biprodukt er at man man senker sykefraværet fordi man bedrer det psykososiale arbeidsmiljøet i bedriften. Siden 50% av sykefraværet i bedriften i snitt skyldes psykosoiale konflikter, vil personlige psykososiale ferdigheter gi lavere sykefravær.


Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+
Personvern

Innhold © Global University. Webdesign ©2016-20 Web Norge
Prøv 90 minutts kognitiv terapi for kr. 390
Prøv oss på skype eller kom til terapikontorene på Lillestrøm eller Neskollen i Akershus. Fyll ut skjemaet og klikk send! Du kan også ringe eller sende SMS på telefon nr +47 917 26 373. Pårørende kan ikke be om time på vegne av andre.
Skriv inn ditt navn
Skriv inn din e-postadresse
Skriv inn ditt telefonnummer
Skriv en melding

Personvernerklæring

Denne erklæringen gjelder for Global University med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?

Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?

Vi bruker lokal lagring av data for å:

  • Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
  • Gi deg relevant og tilpasset innhold
  • Måle og analysere trafikken på nettsidene