Vi startet Global University, Norge, fordi vi så sammenhengen mellom selvinnsikt og evnen til å leve gode liv. Det betyr ikke at målet er å gå rundt i en konstant lykkerus, men heller at vi er tilstede og skjønner hvor vi er. Er vi lykkelige, triste, sinte, glade, lei oss, frustrerte, så beynner selvinnsikten med å skjønne at vi er nettopp noe av dette. Når vi skjønner at vi er frustrerte, kan vi lettere finne ut hvorfor. Mange av oss mangler språk og begrepsapparat til å sette ord på grunnfølelser som oppstår i møtet med andre mennesker. Det skaper ofte frustrasjon og aggresjon, fordi vi ikke blir istand til å se hva som er våre behov. Vi blir ofte gående utilfredse fordi vi ikke vet hva vi skal gjøre med dette "noe som mangler". Mange samliv ryker på grunn av dette, men mange arbeidsforhold ryker også av samme grunn. Vi kan snakke om en emosjonell analfabetisme som skyldes at vi ikke lærer dette emosjonelle språket i løpet av oppveksten.

I en verden med mange økonomiske krefter og agendaer, er det lett å bli manipulert vekk i fra oss selv, dersom vi ikke vi blir klar over hva vi vil og hva vi trenger. Vi trenger å være ansvarlige overfor oss selv og våre liv, for å kunne være ansvarlige overfor andre. Hvis vi aldri sier nei til andre vil vi før eller siden "gå på trynet" fordi vi trenger å ta vare på våre behov. Det vil ikke være i familiens eller arbeidsgivers interesse.

Vi tilbyr kurs til privatpersoner, bedrifter og NAV. Kursene er tilrettelagt for disse målgruppene, men vårt grunnleggende fokus er hvordan vi skal fungere best som mennesker i den sammenhengen vi måtte befinne oss i. Vi tror at dette fokuset er i alles interesse, og vil bidra best økonomisk for NAV, tiltaksarrangører, og private bedrifter.

Med vår spesielt utviklede pedagogikk blir dette ikke kurs hvor vi bare snakker om temaene og hvor det skjer lite med kursdeltakerne, men vi kvalitessikrer prosessene hos hver enkelt deltaker, slik at bedrifter og organisasjoner kan være sikker på effekten av kurspakkene våre.


Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+
Personvern

Innhold © Global University. Webdesign ©2016-20 Web Norge
Prøv 90 minutts kognitiv terapi for kr. 390
Prøv oss på skype eller kom til terapikontorene på Lillestrøm eller Neskollen i Akershus. Fyll ut skjemaet og klikk send! Du kan også ringe eller sende SMS på telefon nr +47 917 26 373. Pårørende kan ikke be om time på vegne av andre.
Skriv inn ditt navn
Skriv inn din e-postadresse
Skriv inn ditt telefonnummer
Skriv en melding

Personvernerklæring

Denne erklæringen gjelder for Global University med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?

Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?

Vi bruker lokal lagring av data for å:

  • Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
  • Gi deg relevant og tilpasset innhold
  • Måle og analysere trafikken på nettsidene