Våre kurs og terapitilbud skal på sikt gjøre deg mindre avhengig av terapi. Langvarig terapi skaper ofte uheldige bindinger og avhengighetsforhold som kan ta fra deg ditt eget ansvar, og dermed også din egen motivasjon for å handle. Det finnes faser i manges liv hvor vi trenger hjelp og er avhengig av andre, men det er viktig at vi ikke blir værende i dette avhengighetsforholdet. Da vil vi stagnere, og av og til også gå baklengs. Derfor ønsker vi å tidsbegrense terapi til maksimalt 10 sesjoner når det er mulig. For noen klienter vil behovet for terapi være større, særlig når man har mer komplekse og sammensatte psykiske lidelser. Da vil vi anbefale mer terapi kun hvis klienten har nytte av det og selv tar ansvar for sin videre prosess ved å følge de anbefalingene terapeuten gir. I motsatt fall skal terapeuten avslutte terapien umiddelbart. Anbefalingene om terapi skal være begrunnet av terapeutiske behov, og ikke være motivert av økonomisk vinning. Vi er altså forpliktet til å skille mellom vår rolle som selgere og vår rolle som terapeuter. Det betyr at markedsføringen av terapitilbudene skal være balansert og inneholde informasjon om både styrker og begrensninger. Det samme gjelder når terapeuten gir råd til klienten om hvorvidt klienten bør fortsette terapien eller ikke. 

Global Universitys kursholdere skal oppdage terapibehov og anbefale terapeutisk hjelp når det er nødvendig.

Kursene og terapitilbudene har som mål at du:

  1. skal kunne kjenne igjen ting i ditt eget liv
  2. skal kunne få noen "verktøy" og strukturer til å forandre din egen situasjon
  3. skal eie din egen prosess for å bli motivert til forandring
  4. skal øke din selvinnsikt og observasjonsevene for å få øye på nye strategier for å fungere bedre som menneske
  5. skal få økt din livskvalitet både ved endring og økt tilstedeværelse i det du allerede har (Både "doing mode" og "being mode")

Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+
Personvern

Innhold © Global University. Webdesign ©2016-20 Web Norge
Prøv 90 minutts kognitiv terapi for kr. 390
Prøv oss på skype eller kom til terapikontorene på Lillestrøm eller Neskollen i Akershus. Fyll ut skjemaet og klikk send! Du kan også ringe eller sende SMS på telefon nr +47 917 26 373. Pårørende kan ikke be om time på vegne av andre.
Skriv inn ditt navn
Skriv inn din e-postadresse
Skriv inn ditt telefonnummer
Skriv en melding

Personvernerklæring

Denne erklæringen gjelder for Global University med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?

Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?

Vi bruker lokal lagring av data for å:

  • Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
  • Gi deg relevant og tilpasset innhold
  • Måle og analysere trafikken på nettsidene