Prøv dokumentert effektiv kognitiv terapi og mindfulnesstrening mot stress, angst og depresjon. Få et liv med økt glede og vekst. Vi kombinerer  det beste fra kognitiv terapimindfulness, eksponeringsterapi og atferdsterapi i en egen utviklet metodikk. Dette gjør behandlingseffekten uslåelig. Les mer om hvordan vi jobber her. Vi er også blant de få som offentliggjør effektstudier av vår egen terapi. Det kan du lese om her

Vi er alene om å tilby gratis prøvebehandling på 90 minutt for at du skal få praktisk kunnskap om behandlingen før du begynner å betale. 

Deretter tilbyr vi behandling som er blant de beste og rimeligste private tilbudene innen kognitiv terapi i hele landet. I tillegg tilbyr vi også behovsprøvd prisavslag. Les mer om dette her.

Vi har ingen venteliste og dokumentert gode behandlingsresultater. Terapien er særlig egnet mot generalisert angst(GAD), panikkangstsosial angstobsessiv kompulsiv lidelse(OCD) og depresjon. Prøv uforpliktende gratis terapisesjon på skype, eller kom til Strong4life klinikken på Lillestrøm eller til vårt kontor på Neskollen i Akershus. Du trenger ingen henvisning fra lege. Du kan kontakte oss på skjemaet under på smartteleforner og til høyre på PC.

Les mer om våre tilbud under. 


Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+
Personvern

Innhold © Global University. Webdesign ©2016-18 Web Norge

Kontakt oss for 90 minutts gratis kognitiv terapi
Prøv oss på skype eller kom til terapikontorene på Lillestrøm eller Neskollen i Akershus. Fyll ut skjemaet og klikk send! Du kan også ringe eller sende SMS på telefon nr +47 917 26 373. Pårørende kan ikke be om time på vegne av andre, med mindre det gjelder barn under 16 år.
Skriv inn ditt navn
Skriv inn ditt telefonnummer
Skriv inn din e-postadresse
Skriv en melding

Personvernerklæring

Denne erklæringen gjelder for Global University med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?

Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?

Vi bruker lokal lagring av data for å:

  • Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
  • Gi deg relevant og tilpasset innhold
  • Måle og analysere trafikken på nettsidene