De fleste av oss handler uten å tenke. Vi gjør ofte det vi er vant til. Når vi har lært oss redskapene vi trenger for å forstå oss selv og for å kommunisere med andre mennesker, trenger vi i en periode å ta bevisste valg hver gang vi handler for å forhindre at vi går tilbake til gamle underbevisste handliingsmønstre. "Meg selv under press" er et praktisk tilbud hvor vi øver på kommunikasjonsredskapene gitt i tidligere undervisning.

Undervisningen bygger på "Mitt egentlige "jeg"" og "Følelser og konflikthåndtering", men nå fokuserer vi mer på praktiske gruppeprosesser. Vi blir nærgående i hverandres prosesser, men lærer også å sette grenser for å hindre overtramp av andre. Dette blir en praktisk arena hvor vi øver på å handle og velge bevisst i pressede livssituasjoner, for å hindre at vi tar valg som ikke er gode og rasjonelle. For mange kan dette føles ubehagelig, men det er nyttig fordi vi lærer oss å bruke kommunikasjonsverktøyene i realistiske situasjoner som gir oss en uvurderlig kompetanse i det virkelige liv.

Antall veiledningsningstimer etter behov. 90 minuttsprøvesesjon for kroner 390, ellers behovsprøvd pris.


Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+
Personvern

Innhold © Global University. Webdesign ©2016-20 Web Norge
Prøv 90 minutts kognitiv terapi for kr. 390
Prøv oss på skype eller kom til terapikontorene på Lillestrøm eller Neskollen i Akershus. Fyll ut skjemaet og klikk send! Du kan også ringe eller sende SMS på telefon nr +47 917 26 373. Pårørende kan ikke be om time på vegne av andre.
Skriv inn ditt navn
Skriv inn din e-postadresse
Skriv inn ditt telefonnummer
Skriv en melding

Personvernerklæring

Denne erklæringen gjelder for Global University med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?

Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?

Vi bruker lokal lagring av data for å:

  • Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
  • Gi deg relevant og tilpasset innhold
  • Måle og analysere trafikken på nettsidene