Vi tilbyr kurs innen psykisk helse og selvutvikling og kommunikasjon.

Kursene innen psykisk helse er for deg med psyiske utfordringer.  Det kan være at du står i livsbelastninger som gjør at du kjenner nedstemthet eller angst utover det som er normalt. Hvis du ikke får god nok helsehjelp i det offentlige, kan slike kurs være et rimeligere alternativ enn å oppsøke en privat terapeut uten driftstilskudd. Noen av kursene tilbyr også kombinasjoner av nettkurs og individuell oppfølging på skype, for å gjøre behandlingen mer økonomisk overkommelig enn å gjøre alt individuelt med en terapeut.

Kursene innen selvutvikling og kommunikasjon er for deg som ønsker vekst, livsglede og økt evne til å samhandle med menneskene rundt deg på en slik måte at både du og de rundt deg blir vinnere. De er ikke beregnet for deg med dyp depresjon eller klinisk alvorlig angst. Hvis du har slike utfordringer anbefaler vi kursene innen psykisk helse først, så kan du heller ta kursene inne selvutvikling og kommunikasjon senere. Vårt grunnleggende fokus er hvordan vi skal fungere best som mennesker i den sammenhengen vi måtte befinne oss i, på jobben, som single, i samlivet med en partner, blant venner, studentkollegaer osv. 

Med vår spesielt utviklede pedagogikk blir dette ikke kurs hvor vi bare snakker om temaene og hvor det skjer lite med kursdeltakerne, men vi kvalitessikrer prosessene hos hver enkelt deltaker, slik at bedrifter og organisasjoner kan være sikker på effekten av kurspakkene våre.

Velg kurs innen psykisk helse eller kurs innen selvutvikling og kommunikasjon.

Våre kurs og terapitilbud skal på sikt gjør deg mindre avhengig av terapi


Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+
Personvern

Innhold © Global University. Webdesign ©2016-20 Web Norge
Prøv 90 minutts kognitiv terapi for kr. 390
Prøv oss på skype eller kom til terapikontorene på Lillestrøm eller Neskollen i Akershus. Fyll ut skjemaet og klikk send! Du kan også ringe eller sende SMS på telefon nr +47 917 26 373. Pårørende kan ikke be om time på vegne av andre.
Skriv inn ditt navn
Skriv inn din e-postadresse
Skriv inn ditt telefonnummer
Skriv en melding

Personvernerklæring

Denne erklæringen gjelder for Global University med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?

Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?

Vi bruker lokal lagring av data for å:

  • Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
  • Gi deg relevant og tilpasset innhold
  • Måle og analysere trafikken på nettsidene