nettkurs-nytt-syn-pa-kjarlighetenI nettkurset «Kjærlighetens frustrasjoner» får du en ny forståelse for hva kjærlighet egentlig er, og skal være, og du lærer deg forskjellen mellom det å være betatt, forelsket og det å elske.  Du blir også  tatt med på en reise inn i hektens verden, som mange nok vil kjenne seg igjen i. Hvordan man forelsker seg i illusjonen og blir involvert i et av og på forhold hvor man hele tiden håper på endring og at et skikkelig forhold skal bli etablert.

 

 

 

Nytt syn på kjærligheten er satt sammen av 4 av nettkursene til Ane Hagen:

Ane Hagen har lang erfaring som Coach og er en av gründerene bak GetLove AS. Hun har også startet Livsendringskurs.no, Datinghjelp.no, DatingAnalyse.no, Fit4dating.no og MatchMe.no.

Fornøyde kursdeltakere:

"Fint kurs. Kjøpte dette kurset før helgen. Veldig fornøyd. Har slitt pga seperasjon (ble dumpa) og følt meg elendig. Fikk nye tanker etter å ha lest kurset. Registrert meg på Tinder så Dating kurset var nyttig."

"Heisann. Jeg kjøpte dette kurset for to dager siden og jeg får ikke rost det nok. Jeg har vært hekta, men jeg så det ikke selv. Dette var det jeg trengte for å komme meg videre. Har aldri fått ting forklart på denne måten og det trengte jeg. Har ikke hatt en så god dag på jobb på evigheter. Fått kommentarer for humøret mitt til og med. Føler meg virkelig fri igjen. Takk."

LES MER


Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+
Personvern

Innhold © Global University. Webdesign ©2016-20 Web Norge
Prøv 90 minutts kognitiv terapi for kr. 390
Prøv oss på skype eller kom til terapikontorene på Lillestrøm eller Neskollen i Akershus. Fyll ut skjemaet og klikk send! Du kan også ringe eller sende SMS på telefon nr +47 917 26 373. Pårørende kan ikke be om time på vegne av andre.
Skriv inn ditt navn
Skriv inn din e-postadresse
Skriv inn ditt telefonnummer
Skriv en melding

Personvernerklæring

Denne erklæringen gjelder for Global University med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?

Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?

Vi bruker lokal lagring av data for å:

  • Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
  • Gi deg relevant og tilpasset innhold
  • Måle og analysere trafikken på nettsidene