Depresjon behandling mennesker

Depresjon behandling i Lillestrøm med kognitiv terapi

Bestill rimelig depresjon behandling i dag uten å bli registrert i et offentlig register. Vi  behandler din depresjon i Lillestrøm eller overalt via Skype. Bruk kontaktknappen på vår hjemmeside eller kontakt oss på telefon +47 917 26 373.

Vår metodikk i depresjon behandling

I vår depresjon behandling har vi funnet en effektiv metodikk for å dempe dine depresjonsymptomer raskt. Denne metodikken kombinerer kognitiv terapi og en egenutviklet metodikk for å dempe negative tanker og depressive følelser. Metodikken inkluderer også mer aktivt sanseopptak for å stimulere hormoner som gir deg bedre humør. Dette kalles også mindfulness kognitiv terapi, eller oppmerksomt nærværI løpet av terapitiden vil du dempe overtenkning, få et bedre selvbilde og et mer aktivt liv. Du vil også oppnå mer energi og livsglede.

Her er hvordan en av brukerne opplevde depresjon behandling:

"Min utfordringer før jeg begynte hos deg var depresjon. Jeg opplevde terapiprosessen underveis og helhetlig som veldig bra. Den var helhetlig og veldig til hjelp.

Jeg opplevde at terapeuten har vist meg retninger underveis som har fungert veldig bra. Har ingen "ris".  Jeg er veldig fornøyd. Resultatet av terapien i dag er at jeg føler jeg har kontroll og har fått det veldig bra med meg selv."

Les mer om hva andre sier om vår terapi

Behandlingsforløp i depresjon behandling

Du kommer først til en 90 minutts utredningssesjon. Vi tilbyr rimelig prøvebehandling på 90 minutt for at du skal få praktisk kunnskap om behandlingen før du avgjør om du vil fortsette.

Vi begynner depresjon behandling ved å måle depresjonsgraden. Jeg anbefaler at du gjør dette før du kommer, slik at vi sparer tid til å begynne terapien fortest mulig. Deretter vil vi kartlegge årsaken til depresjonen og undervise deg litt om hva de mest sannsynlige årsakene er til at du er deprimert og hva som er den mest effektive måten å komme seg ut av depresjonen på. Vi vil prøve ut noen metoder for å dempe depresjonen for å se hvordan du responderer på disse. Dersom du ønsker å fortsette depresjon behandling sender vi deg hjem med noen konkrete oppgaver hvor du skal jobbe til neste avtalte sesjon. 

Depresjon behandling og BDI måling

Ved  lett til moderat depresjon (BDI 10 - 29) er den beste løsningen kognitiv terapi uten medisinering. Det vil som oftest føre til en varig endring av nevrologien som gjør deg uavhengig av medisinering. Det vil være tilfeller hvor jeg anbefaler kognitiv terapi i kombinasjon med medisiner. Et eksempel på et slikt tilfelle er når depresjonen er så tung at man ikke har tankekapasitet igjen. Da vil vi få problemer, siden kognitiv terapi dreier seg om endring av tankegang. Det beste er da å dempe depresjonen noe med medisiner, slik at man har den tankekapasiteten som er nødvendig for å ha nytte av kognitiv terapi. Anbefalingen om medisinering skjer alltid i samråd med fastlege, og gis alltid etter en individuell vurdering. I en slik situasjon er det viktig å fase ut medisinene parallelt med at depresjonen minsker i styrke slik at man er både uten medisiner og depresjon når behandlingen er ferdig.  LES MER

Depresjon behandling 2

Eller les om effektstudie av vår depresjonsterapi  

Den kognitive modell for depresjon

Prøv 90 minutter med kognitiv terapi for angst og depresjon 


Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+
Personvern

Innhold © Global University. Webdesign ©2016-20 Web Norge