All framgang i livet begynner med relasjonen til oss selv. Hvordan vi har det med oss selv vil påvirke hvordan andre oppfatter oss. Det er umulig for meg å like deg dersom du ikke liker deg selv. Det er umulig å elske deg dersom du ikke elsker deg selv. Og siden du er avhengig av andre rundt deg for å ha det bra eller lykkes, er forholdet til deg selv nøkkelen til framgang i både private og yrkesmessige relasjoner til andre mennesker.

Tenk deg en intervjusituasjon til en jobb hvor du med din kropp signaliserer at du ikke liker deg selv. Hvilket budskap sender du da til rekrutterer eller arbeidsgiver? Og dersom du skaper et negativt bilde hos alle de potensielle arbeidsgiverne du bli innkalt til, vil det gagne ditt mål med å få en jobb?

Men i parforhold gjelder det samme. Dersom vi ikke liker oss selv, blir vi fort overfølsomme for bagateller og unødvendig kritisk til partner. Pilaren i et godt forhold er at vi har en kjæresterelasjon til oss selv. Uten at denne er på plass, blir et samliv som å bygge hus uten grunnmur. Vi kan ikke elske andre eller bli elsket uten å elske oss selv.  Magneten på en partner er vårt gode forhold til oss selv.

"Men hvis jeg sliter med negativ indre dialog eller selvbebreidelse, hva kan jeg gjøre for å bli kvitt det?" spør du kanskje. Du kan prøve gratis kognitiv terapi på 90 minutt og eventuelt fortsette for å forandre selvbildet. Å forandre negativ indre dialog eller selvbebreidelse er en prosess. Og for å sikre at prosessen går riktig vei trenger vi ofte strukturer og støtteapparat rundt oss.  Du trenger noen krav til deg for å sikre at du bruker dine egne personlig ressurser i prosessen, ellers stopper du opp. Og du trenger å planlegge for det du vil oppnå.

Men dersom du har vanlige menneskelige utfordringer som ikke trenger å være terapeutiske, og bare ønsker å utvikle deg, kan våre kurs være et godt alternativ. Et godt kurs å begynne med kan være "Mitt egenlige "jeg"".

 

Kontakt oss for gratis prøvetime i kognitiv terapi. Trykk på kontaktknappen, eller ring 917 26 373. 


Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+
Personvern

Innhold © Global University. Webdesign ©2016-20 Web Norge
Prøv 90 minutts kognitiv terapi for kr. 390
Prøv oss på skype eller kom til terapikontorene på Lillestrøm eller Neskollen i Akershus. Fyll ut skjemaet og klikk send! Du kan også ringe eller sende SMS på telefon nr +47 917 26 373. Pårørende kan ikke be om time på vegne av andre.
Skriv inn ditt navn
Skriv inn din e-postadresse
Skriv inn ditt telefonnummer
Skriv en melding

Personvernerklæring

Denne erklæringen gjelder for Global University med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?

Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?

Vi bruker lokal lagring av data for å:

  • Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
  • Gi deg relevant og tilpasset innhold
  • Måle og analysere trafikken på nettsidene